Om Micro Software

Hos MICRO software handler det om trådløs teknologi, og hvordan du som kunde får den mest intelligente løsning til dit behov.

Siden 1993 har vi udviklet og designet trådløs elektronik og embedded software, og når du samarbejder med os, er du altid sikker på, at vi er på forkant med den nyeste udvikling inden for trådløs teknologi, softwaredesign og programmering.

Vi er med dig gennem hele processen – lige fra udformning af diagrammer og printudlæg i Altium Designer til udvikling af prototyper og selve softwaren.

Vi har investeret i det bedste udstyr på markedet, så du som vores kunde er sikker på, at du får et slutprodukt i absolut topklasse, og som altid er fuldstændig gennemtestet og dokumenteret, når du modtager det.

Kontakt os med din specifikke opgave og få en uforpligtende snak om løsninger. Du skal bare ringe på telefon +45 26 35 15 25 eller udfylde vores kontaktformular, og så vender vi hurtigt tilbage til dig.

Trådløs teknologi og Internet of Things (IoT)

Internet of Things gør det muligt at indsamle data, der har stor værdi for din virksomheds effektivitet og informationsindsamling.

Internet of Things er betegnelsen internet tilsluttede fysiske enheder som udveksler data over internettet.

MICRO software har ekspertkompetencer inden for de forskellige former for trådløs teknologi, der anvendes til at overføre data.

Uanset om det drejer sig om WiFi, Bluetooth, LoRa, RFID eller andet, er du sikker på, at du med os får en sparringspartner, der har den nødvendige viden om den trådløse teknologi, der giver dig det bedste resultat.

Vores erfaring er din sikkerhed for veludviklet trådløs teknologi

Vi har i årenes løb udført opgaver for en bred vifte af kunder, og derfor hører vi også meget gerne om din specifikke opgave.

For eksempel har vi udviklet den trådløse teknologi i brikkaldesystemerne, som overalt i landet og Europa gør processerne mere overskuelige for restaurationer.

Ud over det hjælper vi dig også, hvis du skal have programmering af DALI lysstyring ud fra den nyeste DALI2-protokol, og vi har udført projekter med fokus på vejesystemer til lastbiler samt firmware til LED driver-platforme.

Kort sagt skal du bare kontakte os på telefon +45 26 35 15 25 eller udfylde kontaktformularen og fortælle os om dit projekt inden for trådløs teknologi, og så hjælper vi dig med hele processen lige fra udvikling til implementering.

Sidebar