Discover System A/S

SOS++ Timer brik

Ny version af SOS++ puck til simpel timer funktion med OTA programmering af timeout tid

SOS+ USB Central

En opdateret version af USB-central i nyt endnu mere minimalistisk design, som bruges til kald af pucken fra computer, POS systemer osv.

SOS++ Inside/Outside system

Ny version af SOS++ system hvor systemet udbygges med Table Pucks ifm. restauranter, bistroer mm, hvor kunder har mad bestilt via app ved bordet og kan hente deres mad når table puck beep’er og blinker. Batteri levetid er optimeret nu da puck er ”ude” i hele restaurantens åbningstid.

SOS++ TX Brik ID

Ny version af SOS++ system i forbindelse med kiosk systemer, hvor puck’en udsender sit ID når kiosk frigiver puck, så kiosksystemet ved hvilket puck ID, der skal knyttes til en ordre på systemet

SOS+ USB Central

En ny version af USB-central i nyt minimalistisk design, som bruges til kald af pucken fra computer, POS systemer osv.

SOS++ Pasient Call System (Norge)

Ny version af SOS++ system for brug af brikken i sundhedsvæsenet i Norge til patient håndtering ifm. undersøgelser på sygehus

SOS++ System (LuK GmbH)

Ny version af SOS-systemet til produktionsvirksomheder, hvor brikken er ude i meget lang tid og derfor skal brikkens virkemåde ændres, således at batteri kan holde i minimum 6 mdr., med ping baseret lytning.

SOS+ brik

Udvikling af både hardware og software til SOS+ brikken. I år er brikken blevet opgraderet med ny RF trin da det RF modul der blev brugt gik ud af produktion efter 17 år. Det giver helt nye brugs muligheder med brikken.

SOS+ terminal

Også her har vi udviklet både hardware og software til terminalen, der bruges til at kalde SOS+ brikkerne. Her bruges den samme up to date RF teknologi, som brikken er blevet udstyret med.  Terminalen findes også i en 3 ciffer variant, men stadig på samme hardware platform, hvor softwaren sel v detekterer om det er en 2 eller 3 ciffer terminal. Rækkevidde er ca. 100m udendørs og ca.-30-40 meter indendørs alt efter bygningsmaterialer.

SOS+ repeater

Her er det også både hardware og software vi har udviklet. Repeateren udvider SOS+ terminalens rækkevidde. Der er i princippet ikke nogen begrænsning i antallet af repeatere, blot må en repeater kun få beskeder fra max. 8 andre repeatere direkte. Også her bruges den samme RF teknologi som på de andre SOS+ enheder. Denne repeater platform bruges også som USB, RS-485 og RS-232 interfaces til SOS+ systemet, så brikker kan kaldes fra bl.a. PC’er, tablets og POS systemer.

Sidebar