DALI-2 konsulent

Oplever du fejl i din DALI lysstyring? Få professionel fejlfinding her

MICRO software er din løsning, hvis du oplever fejl på din DALI bus eller hvis du skal have professionel programmering af dit DALI lysstyringssystem.

På den måde skal du ikke bruge din tid på at finde frem til fejlen. I stedet sørger vi for, at dit system fungerer, så du fremover ikke skal tænke mere over det.

Ud over det tilbyder vi dig også opsætning og indkøring af dit DALI lysstyringssystem, så du er sikker på, at alt fungerer fra start.

Udvikling og programmering af DALI lysstyring

DALI giver dig næsten ubegrænsede muligheder inden for lysstyring, elektroniske forkoblinger, betjening og følere.

MICRO software udvikler software til DALI lysstyringssystemer ud fra den nye DALI 2-protokol, som giver dig frihed til at kombinere alle typer af DALI-komponenter på tværs af fabrikater.

Den nye DALI-standard er betydelig mere omfangsrig, idet alle komponenterne i DALI-bussen er blevet specificeret. Det betyder, at du får langt større muligheder for at finde den mest optimale løsning til det specifikke projekt.

Kontakt MICRO software og får professionel og erfaren udvikling af DALI lysstyrings software ved at ringe på telefon +45 26 35 15 25 eller ved at udfylde vores kontaktformular.

Sidebar